top of page
Urbex-locatie-Belgie-airsoft.jpg

BESTAANDE RUIMTE

Deel uw huis of bedrijfsruimte met anderen in 3D/360°

Waar en wanneer u wilt, kunt uw bestaande ruimte presenteren met haarscherpe 360°-foto’s en een 3D-rondleiding. De ervaring is vergelijkbaar met Google Streetview. Het verschil is dat u met Streetview het gebouw aan de buitenkant laat zien en met deze techniek aan de binnenkant.

De 3D/360° foto tour kan bekeken worden via webbrowser of iPad. Er is geen speciale software nodig. Indien gewenst kan de scan aangeboden worden vanaf uw eigen website of geïntegreerd worden met Google Streetview. Ook is het mogelijk ‘tags’  aan te brengen met achtergrond informatie. Zie voorbeeld.

STAPPEN

  1. Een vrijblijvend gesprek op locatie om kennis te maken en behoeften in kaart te brengen. In dit gesprek krijgt u een prijsopgave. U weet gelijk waar u aan toe bent.

  2. Uw locatie wordt ingescand met behulp van een 3D/360° foto scanner. Deze maakt niet alleen foto’s maar bepaalt ook de dimensies van de ruimte.

  3. Op basis van 3D/360° foto scan zijn meerdere producten mogelijk. U kiest welke u nodig heeft. Zie het overzicht hieronder voor meer uitleg.

photo-camera_edited.png
AFBEELDING

De 360° foto’s via de webbrowser zijn haarscherp maar geoptimaliseerd voor internet gebruik. Losse nog scherpere foto’s zijn mogelijk (4K+).

brand_edited.png
ANIMATIE

De kijker krijgen een automatische rondleiding door het gebouw. De rondleiding kan op elk moment onderbroken worden waarna de bezoeker weer zelf verder gaat. Ideaal voor automatisch afspelen op tentoonstellingen ed. De rondleiding kan ook omgezet worden naar een video bestand met achtergrondmuziek, logo's etc.

3d_edited.png
3D MODEL

De 3D/360° foto tour is volledig interactief te bekijken via webbrowser of iPad/iPhone (evt. offline). Indien gewenst kunt de 3D/360° foto tour aanbieden vanaf uw eigen website (embedded).

virtual-reality-glasses_edited.png
VIRTUAL REALITY

De 360° foto’s kunnen met behulp van een gratis VR-app op uw mobiele telefoon (IOS, Android) worden bekeken op bijvoorbeeld uw Google Cardboard, Samsung Gear VR, Oculus Quest etc.

Opslag-en-Inpaklijn-Aardappelen4-high-re
bottom of page