top of page
Wiegershoek (1) lowres.jpg

NIEUWE RUIMTE

Uw plan of plattegrond omgezet naar een foto realistisch 3D model

Met behulp van een gedetailleerd 3D model worden foto-realistische afbeeldingen en animaties gemaakt, zodat u en anderen een goed beeld krijgen. Met virtual reality loopt u, volledig in 3D en op ware grootte, door uw toekomstige ruimte. U ervaart een ruimte als levensecht.

STAPPEN

  1. Een vrijblijvend gesprek op locatie om kennis te maken en behoeften in kaart te brengen. In dit gesprek krijgt u een prijsopgave. U weet gelijk waar u aan toe bent.

  2. Uw plan wordt omgezet in een 3D model. De doorlooptijd hangt af van de complexiteit, het gewenste detailniveau en de beschikbare informatie

  3. Op basis van het onderliggende 3D model zijn meerdere producten mogelijk. U kiest welke u nodig heeft. Zie de mogelijkheden hieronder. 

photo-camera_edited.png
AFBEELDING

Hoge resolutie afbeeldingen (4K) o.b.v. computer gegenereerde renders.

brand_edited.png
ANIMATIE

Liever bewegende beelden? Geen probleem. 3D4U maakt voor u een video in 1080p of 4K inclusief logo's, achtergrondmuziek, tekst en/of voiceover. 

3d_edited.png
3D MODEL

Een 3D model is een computer gegenereerde weergave van de werkelijkheid met hoogte, breedte en diepte waardoor het mogelijk is een object of ruimte van alle kanten te bekijken. U kunt uw 3D model bekijken zonder speciale software.

virtual-reality-glasses_edited.png
VIRTUAL REALITY

Virtual Reality is een gesimuleerde werkelijkheid die je door middel van een VR bril kunt ervaren. U staat in of beweegt door de ruimte op ware grootte. Dit geeft 'sense of scale' en een goed beeld van de (geplande) werkelijkheid.

visualisatie-industrie-7.jpg
bottom of page