top of page
Batavia2 (1).jpg

MIXED REALITY

Een combinatie van foto/video & virtuele elementen

Met speciale software wordt de oorspronkelijke positie van de camera in een foto of video achterhaald. Hierna is het mogelijk virtuele modellen in de foto of video te projecteren. Hiermee krijg je een realistisch beeld van een virtueel object in een bestaande omgeving. Dit kan gaan om 3D objecten (zoals de uitkijktoren hierboven) maar ook om plattegronden of logo's. Benieuwd hoe het nieuwe bedrijfsnaambord op uw kantoor eruit komt te zien dan is Mixed Reality de oplossing.

STAPPEN

  1. Een vrijblijvend gesprek op locatie om kennis te maken en behoeften in kaart te brengen. In dit gesprek krijgt u een prijsopgave. U weet gelijk waar u aan toe bent.

  2. U levert zelf hoge resolutie foto's of video's (bijvoorbeeld drone opnames) of u vraagt 3D4U dit op te pakken.

  3. Het virtuele object wordt in de foto's of video geprojecteerd en gerenderd.

photo-camera_edited.png
AFBEELDING

In het geval van video of foto's ontvangt u hoge resolutie afbeeldingen te gebruiken voor presentaties en foldermateriaal.

brand_edited.png
ANIMATIE

Indien gewenst worden achtergrondmuziek, logo's, tekst en/of een voicover toegevoegd aan uw video. Hiermee heeft u een video die u gelijk via YouTube of Facebook kunt delen.

3d_edited.png
3D MODEL

Indien gewenst ontvangt u het gebruikte 3D model (zonder achtergrond). Om deze te bekijken is geen speciale software nodig.

Boekholt plattegrond tekst (1).jpg
4298level.jpg
bottom of page